Makes your life organised!

Wie ben ik?

Hi, ik ben Manon. Met een enorme passie voor organiseren en jarenlange ervaring in de secretariële ondersteuning, heb ik Your Lifestyle Assistant opgericht. 

 

Ik ben graag met mijn handen bezig. Ik ben creatief in het breedste zin van het woord. Ik vind het heerlijk om te knutselen met mijn kinderen. Mooie ontwerpen te maken op de computer. Feesten en bruiloften te decoreren met niet alleen de standaard dingen. In het laatste kan ik juist het meeste van mijn creativeit kwijt. Ik vind het heerlijk als ik mensen zie genieten van hun mooiste dag!


Mijn doel is om jou meer tijd te geven voor de belangrijke dingen in het leven, zoals familie, vrienden en het laten groeien van jouw bedrijf. Ik zorg voor uitgebreid beheer van tijdrovende taken zoals, huishoudelijke organisatie, bruiloftplanning en zakelijke ondersteuningsdiensten. Variërend van basisbeheer, orderverwerking en ondersteuning bij piek perioden. Daarbij ben ik zeer praktisch ingesteld. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Systemen bedenken om processen sneller en makkelijker te laten verlopen.

Niet zeker of ik jou kan helpen? Just ask! 

Email manon@yourlifestyleassistant.com of gebruik het contactformulier


 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn