Makes your life organised!

Organising

Voorraadkast

Hoe vaak sla je de olijfolie niet van de plank als je de rijst wilt pakken? Ik help je bij het organiseren van de meest gebruikte ruimte in huis, de voorraadkast. Na een eerste consult zal ik een plan maken voor je voorraadkast. Vervolgens voer ik die uit en maak hem zo, dat de gehele ruimte zo goed mogelijk gebruikt wordt. Uiteindelijk heb jij een voorraadkast waar menig mens jaloers op zal zijn!

Kledingkast

Zit er geen organisatie meer in je kledingkast? Ligt alles door elkaar dat je niet meer weet wat, wat is en waar het is? Ik help je bij het organiseren van je kledingkast. Na een eerste consult zal ik een plan maken voor je kledingkast. Vervolgens voer ik die uit en maak hem zo, dat de gehele kast zo goed mogelijk gebruikt wordt. Uiteindelijk heb jij een overzichtelijke kledingkast, waar je heel veel plezier van gaat hebben! 

Kantoor

Is jouw kantoor meer een opslagruimte geworden? Laat mij je helpen bij het creëren van een werkplek. Na een eerste consult zal ik een plan maken voor je kantoorruimte. Vervolgens voer ik die uit en maak hem zo dat je weer ruimte krijgt om te werken, te creëren en tot rust te komen. Uiteindelijk heb jij een kantoor waar echt in gewerkt kan worden in plaats van alleen maar spullen in op te slaan. 

Heb je een andere kamer in huis wat wel aangepakt mag worden. Let me know! Samen bekijken we wat er gedaan kan worden en hoe we de rommel kunnen oplossen. 

Vanaf €45 per uur

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn