Makes your life organised!

Tarieven

Na uw gratis consult over de diensten waar u gebruik van zou willen maken, zal ik een takenpakket opstellen, zodat u kunt beslissen hoeveel uur u wilt boeken. Dit kan zijn voor een eenmalige taak zoals het plannen van een event of verhuizing bijvoorbeeld.

Het kan ook zijn dat u bepaalde services op regelmatige basis wilt gebruiken, hetzij maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks. Voor vaste klanten is mijn uurtarief inclusief benzinekosten en parkeerkosten bij personal shopping of verschillende locaties bezoeken voor een event.

Welke service u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u constant contact heeft met mij, Manon van den Burg. Ik zorg er voor dat alles volgens plan verloopt. U word regelmatig op de hoogte gehouden van de status van uw afgesproken takenpakket. Als u opeens besluit iets anders toe te voegen, kunt u altijd contact opnemen met mij via telefoon, email, sms, WhatsApp etc. Ik reageer altijd zo snel mogelijk om u van dienst te zijn en tracht op het laatste moment nog een aantal nood-/ spoedtaken gedaan te krijgen.