Makes your life organised!

Tarieven

Ik ben altijd in voor een gezellige koffie en/of theedate. Ik vind het leuk om kennis te maken met jou. Ik hoor graag wat je doet, welke diensten je levert en waar je tegen aan loopt. Ik vertel jou wie ik ben en hoe ik jou kan helpen. 

Omdat iedereen andere wensen heeft maak ik na ons gesprek een pakket op zodat jij kunt beslissen hoeveel uur je wilt boeken. Ik bied mijn diensten aan al vanaf 1 uur per week. Dat is voor als je services op regelmatige basis wilt gebruiken Je kunt ook een eenmalige taak zoals het plannen van een event of verhuizing bijvoorbeeld bij mij neerleggen. We spreken 1 prijs af voor het totaalpakket in plaats van een uurtarrief.

Welke service u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u constant contact heeft met mij, Manon van den Burg. Ik zorg er voor dat alles volgens plan verloopt. U word regelmatig op de hoogte gehouden van de status van uw afgesproken takenpakket. Als u opeens besluit iets anders toe te voegen, kunt u altijd contact opnemen met mij via telefoon, email, sms, WhatsApp etc. Ik reageer altijd zo snel mogelijk om u van dienst te zijn en tracht op het laatste moment nog een aantal nood-/ spoedtaken gedaan te krijgen.