Makes your life organised!

Mindset

De laatste weken word ik steeds bewuster wat Mindset allemaal voor en met je doet. Met de juiste Mindset trek je bijvoorbeeld de juiste klanten aan. Met de juiste Mindset krijg je alles voor elkaar. Ik ga steeds meer geloven in het feit dat alles gebeurd met een reden. Dat als je een keuze maakt je nooit een foute keuze maakt. Want ook van foute keuzes leren we. 

Ik ben onlangs begonnen met het volgen van Pilates. Ik ben daar eigenlijk terecht gekomen omdat ik erg last heb van mijn onderrug. Op aanraden van mijn fysio en super fijne sport instructrice ben ik een les gaan mee doen. Wat was dit een fijne les. Niet alleen helpt het mijn rug te verbeteren maar het helpt mij ook om mijn hoofd leeg te maken. Doordat je zo verplicht wordt op je ademhaling te letten, in de juiste houdingen, kom ik letterlijk tot rust. Na deze les ga ik altijd vol energie naar huis. Terwijl de les zelf erg rustig verloopt. Dit uurtje in de week laad ik letterlijk op en ben nog sportief bezig ook!

De rest van de week ben ik minder moe, heb ik minder last van mijn spieren en kan ik meer gefocust te werk gaan. Komt dat doordat ik Pilates ben gaan volgen? Ja maar het heeft ook zeker te maken met Mindset. Ik zit overduidelijk in een groei gerichte mindset. Ik wil mijn lichaam en geest beter leren kennen. Als het even tegen zit ga ik niet bij de pakkeneer zitten, nee ik wil door! Vandaar de Pilates en die is mij zo in de schoot geworpen. 

'Niet omdat ik daar om gevraagd heb maar omdat ik het naar mij toe getrokken heb'.

Mediteren zweverig?

Zo ben ik onlangs ook begonnen met mediteren. Altijd gedacht dat is niks voor mij, veel te zweverig. Maar geloof mij (nuchtere Hollander) het is heerlijk! Even 10/ 15 minuten om weer tot jezelf te keren. Een moment om jezelf nog beter te leren kennen. Waarom ben je hier, op aarde. Wat is jouw doel. Wat is jouw taak? Dit zijn de vragen waarop ik steeds een beter, gespecificeerd antwoord krijg. En ja dit heeft alles te maken hoe je je mindset gebruikt. Hoe je er zelf in staat.

Hierdoor weet ik wel beter hoe ik jou kan helpen! Wat ik voor jou kan betekenen en kan ik je nog beter voorzien van tips en adviezen. Die tips en adviezen lees je weer op mijn Social Media of in een nieuwe blog.

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn