Makes your life organised!

Wat is een Lifestyle Assistant?

Wat is een Lifestyle Assistant? Deze vraag word mij vaak gesteld. De meeste mensen denken dat dit alleen is weggelegd voor de ‘Rich & Famous’, maar dat is zeker niet waar. 

Ik zal jullie uitleggen wat Your Lifestyle Assistant jou kan bieden en hoe je gebruik kunt maken van de services om je persoonlijke en zakelijke leven geordend te krijgen. En de controle hierover terug krijgt. 

Your Lifestyle Assistant verleent ondersteuning voor jouw zakelijke en/of persoonlijke leven. Hoe je de service wilt ontvangen is geheel aan jou. Dit kan virtual (op afstand), bij jou thuis of op mijn kantoor. Professionals, drukke ondernemers en gezinnen kunnen allemaal zeggen dat ze agenda’s en takenlijsten klaar hebben staan om georganiseerd/ beheerd te worden. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden.

Is jouw persoonlijke en zakelijke leven in elkaar gestrengeld? Voelt jouw huis niet langer meer als een plek om te ontspannen of om in te werken? Kortom jouw leven is chaotisch. Ik kan je laten zien hoe je beide elementen van jouw leven kunt managen op een productieve en simpele manier. 

Een voorbeeld: Ik zal de massa papierwerk en archivering bij jou thuis verzamelen en sorteren. Ik heb het perfecte systeem bedacht dat gemakkelijk kan worden bijgehouden. Vervolgens breng ik je huis op orde, van een complete voorjaarschoonmaak tot wat schilderen en decoratie in de kantoorruimte om het een boost te geven. Dit zal je het gevoel geven je huis uit te stappen en je kantoor in.

Vanaf de eerste opschoonactie zal ik je wekelijks een bezoekje brengen om het papierwerk bij te houden. Denk aan betalen van rekeningen, archivering, research, klantondersteuning.

Ja er zijn wel kosten verbonden aan het inhuren van een Lifestyle Assistant maar op lange termijn is dit zeer voordelig. Jij hebt straks meer tijd om op zoek te gaan naar nieuwe klanten, te richten op wat jij het liefste doet en je zult zien dat je bedrijf en financiën groeien.

Neem contact met mij op voor meer informatie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn