Makes your life organised!

Events

Ik creëer evenementen op maat die leuk en innovatief zijn. Ik bied een breed scala aan services, van styling, planning en management van locaties, met een focus op kwaliteit; omdat het plannen en uitvoeren van evenementen is wat ik graag doe.

Ik heb een breed netwerk van cateraars, leveranciers, meubelverhuurbedrijf, entertainment. Wat de gebeurtenis ook is, ik heb het gepland en georganiseerd, zodat je gewoon kunt ontspannen en genieten van deze dag, wetende dat het in handen is van een professional.

Je kunt mijn services gebruiken om aan jouw behoeften te voldoen. Heb je slechts maar enkele uren hulp nodig op de dag zelf of heb je misschien je eigen persoonlijke assistent nodig om het event te plannen en uit te voeren? Alles is mogelijk, ik regel jouw hele event van begin tot eind.

Pakketten

Of je nu hulp nodig hebt vanaf het allereerste begin van het planningsproces van jouw event of je bent halverwege en je hebt gerealiseerd dat je hulp nodig hebt om de rest van de dag samen te brengen, ik kan je helpen!

Ik behandel alles van onderhandelen en contracteren met de leveranciers, tot het maken van gedetailleerde tijdlijnen en plattegronden. Natuurlijk is alles nauwgezet gecoördineerd en ik kan ter plaatsen zijn op de dag van jouw event en voer alles precies uit zoals je het bedacht hebt. 

Prijslijst

Events


 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn