Makes your life organised!

Of je nu een paar keer per maand of op een wekelijkse basis hulp nodig hebt, ik kan je helpen! Mijn doel is om jou meer tijd te geven voor de belangrijke dingen zoals, familie en je bedrijf laten groeien. Ik heb 3 pakketten die zijn ontworpen voor alle budgetten, in gedachten houdend dat we het kunnen aanpassen.

Ik kan jou helpen jouw tijd effectiever en efficiënter te beheren. 

Ik zorg voor jouw takenlijst, zodat jouw leven soepeler loopt en meer wordt georganiseerd zonder stress. Of je nu op regelmatige basis mij nodig hebt om jouw leven op het goede spoor te houden of projectmatig. Je kunt mijn diensten al vanaf 1 uur afnemen.

Met een rijkdom aan PA en VA ervaring, kan ik je helpen met o.a. administratieve taken. We kunnen virtueel werken, de druk verlichten, zodat jij je kunt concentreren op het succes van jouw bedrijf. 

                                   

Your Lifestyle Assistant


Ik voorzie uitgebreid beheer van personal shopping, reizen en evenementplanning samen met ondersteuning diensten van het bedrijfsleven. Variërend van basis administratie, beheer van Social Media, order verwerking en verpakking. 

Neem een kijkje bij Onemonth PA, PA for a day, Organising,  Zakelijke dienstverlening, Bruiloft of Events voor meer informatie.

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn