Makes your life organised!

Diensten

Is jouw persoonlijke en zakelijke leven in elkaar gestrengeld? Voelt jouw huis niet langer meer als een plek om te ontspannen of om in te werken? Kortom jouw leven is chaotisch. Wij kunnen je laten zien hoe je beide elementen van jouw leven kunt managen op een productieve en simpele manier.

Your Lifestyle Assistant verleent ondersteuning voor jouw zakelijke en/of  persoonlijke leven. Hoe je de service wilt ontvangen is geheel aan jou. Dit kan virtual (op afstand), bij jou thuis of op ons kantoor. Professionals, drukke ondernemers en gezinnen kunnen allemaal zeggen dat ze agenda's  en takenlijsten klaar hebben staan om georganiseerd/ beheerd te worden. Maar er is nog zoveel meer mogelijk. 

Wij hebben de diensten opgesplitst in Particulier, Bedrijven en Expats. Onder deze kopjes vind je de diverse diensten. Het betekend niet dat een dienst die aangeboden word voor particulieren dat het niet mogelijk is voor bedrijven bijvoorbeeld. Staat jouw dienst er niet tussen, neem contact op met Your Lifestyle Assistant. Wij zullen samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn.