Makes your life organised!

Bruiloft

Of je nu hulp nodig hebt vanaf het begin van het planningsproces van jouw bruiloft of je bent halverwege en je hebt gerealiseerd dat je hulp nodig hebt om de rest van de dag samen te brengen, ik kan je helpen!

Je kunt mijn services gebruiken om aan jouw behoeften te voldoen, je kunt slechts een paar uur hulp nodig hebben op de dag van jouw bruiloft of je hebt een persoonlijke assistent nodig om de hele bruiloft van begin tot eind te plannen. 


Bruiloft PA Halve dag tot 4 uur, €450

Laten we eerlijk zijn, je vrienden en familie vragen om meubels en decoraties te maken op je trouwdag is best ongemakkelijk. Ik zal de leiding nemen en helpen met kleine boodschappen, zoals het opzetten van de ceremonie en de receptieborden, decoraties en instellingen op de tafels. Ik kan het zelfs allemaal inpakken aan het einde van jullie ceremonie, zodat jullie kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven samen met degene van wie je houdt.
Huwelijk PA vanaf €850

Dit pakket is ontworpen voor mensen die een bruiloft houden op prive eigendom of een locatie zonder een locatiemanager. Ik sta voor je klaar om er voor te zorgen dat elk detail vakkundig wordt uitgevoerd. Ik zal allerlei taken uitvoeren, inclusief, maar niet beperkt tot: -assisteren bij het opzetten en inrichten van de ceremonie & ontvangstruimtes - leiding geven aan leveranciers, waaronder meubelverhuurbedrijven, cateraars en entertainment - verzorgen van bloemenmeisjes tijdens de ceremonie - verhuizen van bloemen en decor van de ceremonie tot receptie - behandeling van betalingen op de bruiloft.

All day wedding PA      

op aanvraag

Het plannen van een bruiloft kan een tijdrovende en stressvolle taak zijn. Ik kan een deel van de stress wegnemen door de planning te beheren, zodat jullie een ontspannende en aangename start kunt maken voor de grote dag.

Ik onderzoek, vraag offertes op, beheer alle leveranciers. Je ontvangt e-mail en telefoon ondersteuning in de aanloop naar jullie bruiloft, zodat ik de eventuele problemen op kan lossen en jouw bruiloft aan kan passen. Natuurlijk zal ik zelf op de dag aanwezig zijn om te helpen waar nodig is. Overige als bovenstaande.


Meer informatie over genoemde diensten? Heb je vragen over mij als weddingplanner? Wat ik nog meer voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op en ik vertel jullie er meer over.

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn